L. A. N. G. T. I. D. S. E. C. U. O. H. V. e. l. v. a. r. b. j. d. s. t. i. n. k. o. m. g. æ. ,. p. å. u. ø. y. f. (. 4. ). K. c. 1. 2. M. R. h. 3. ½. x. 6. /. B. Ø. 8. 0. F. 5. Å. J
Brun kødet i olien med lidt salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg og svits videre et par minutter. Tilsæt gulerødder, bladselleri, chili og champignon sammen med paprika og cayennepeber og svits nogle minutter igen
Jeg har længe været lidt træt af at vi ikke kunne påmontere et rotisserie på vores grill, for jeg ville jo gerne kunne lave porchetta og andre ting ala det på grillen og ikke kun i ovnen
Svinekæber er blevet IN og er nu mere almindelige at støde på i supermarkedets kølediske. Det er let at lave, og kødet falder helt fra hinanden og smelter på tungen efter små to timers simren
Tænkte at det skulle bruges en vinterdag hvor der var tid til at lave simremad. I min fryser lå ¼ hjerte af et 1 år gammelt ungdyr af Aberdeen Angus-kvæg
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Vildt og tagget Opskrifter, rådyr, Rådyrbov, simremad. Brug en spids og skarp kniv, og sæt lidt god musik på, så går det let nok
Vi fik en god kammerat på besøg og han skulle da have noget lækkert at spise. Svineskank er rigtig lækker simremad og så er det faktisk billigt, men det er jo bare en ekstra lille bonus Den blev serveret sammen med kartoffelmos og ovnstegte rodfrugter