Til en gammeldagsoksesteg ville de også passe godt. Læg dem i et ovnfast fad, der har et låg (ellers kan man bruge sølvpapir), bland dem med lidt olivenolie, drys med enebær, salt og peber og stik laurbærblade ned imellem løgene
Stegt flæsk i ovn. Steg det sprødt i ovnen i ca. Sæt i en forvarmet ovn, midterste rille ved 225 grader. Gammeldagsoksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille 1 tsk
Gammeldagsoksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Læg låg på og stil stegesoen i en kold ovn nederste rille, og tænd ovnen på 180 grader. Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs 1 tsk
Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs. Stil ovnen på 200 grader. Dæk fadet med staniol og kom i en forvarmet ovn midterste rille ved 200 grader, i ca. Gammeldagsoksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille 2 tsk
Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs. Tænd ovnen på 200 grader. Bag brødene i en forvarmet ovn næstnederste rille, ved 200 grader i ca. Gammeldagsoksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille 50 g Bagegær
Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs. Tænd ovnen på 200 grader. Bages i forvarmet ovn næstnederste rille, ved 200 grader i ca. Gammeldagsoksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille 25 g Bagegær
Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs. Smør den oven på dejen, sæt formen på en bageplade midt i ovnen. Tænd for ovnen, 200 grader. Gammeldagsoksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille 6 spsk
Gammeldagsoksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs. Denne ret blev ofte serveret i mit barndomshjem i 50'erne - til stor glæde for os alle 4 (far, mor og 2 børn)