‘Yderlår – benløse fugle’, står der på posen med skiver af yderlår fra vores sidste kødpakke. Ris er gode til – men vil man virkelig ramme toppen, laver man en portion Kartoffelmos Classic
Spis med entusiasme og kartoffelmos eller ris. Men forestil dig, at du har redet på den ungarske steppe hele dagen – skiftevis i sol og piskende regn – på vej med en taskefuld vigtige dokumenter
Serveres til frisk pasta, ris eller som jeg fik det med squashetti. Ja, beklager men denne uge blev der desværre ikke lige overskud til en madplan, så mon ikke jeg kan nå, at få lavet en plan til næste uge
Vask dine ris grundigt i koldt vand, og bring dem til kogning efter anvisning. 3 dl Japanske ris eller Basmati. Lad retten simre i 15 – 20 minutter, smag herefter retten til med sukker og mere soja, og jævn retten med jævning efter smag
Der er nok dem, der i de seneste dage har tænkt på, om der dog overhovedet bliver tid til at lave mad hjemme hos os med al den betonstøbning, alt det havearbejde og alle de andre ting, der fylder
Rist dem, så ledes at de tager lidt farve, tilsæt nu løgog hvidløg, krydr med salt og peber. Skræl og vask grønsagerne, skær dem derpå i store stykker og i sammen med kødet