Kærestens opgave blev derfor at vælge om menuen i går skulle stå på oksefilet eller blåmuslinger, og han besluttede sig for en ordentlig bøf på grillen
For noget tid siden, skulle jeg bruge en oksefilet til noget steg, men da jeg på daværende tidspunkt ikke kunne få en på den lille mængde jeg havde brug for, købte jeg istedet en ordentlig bandit
Lynsteg bøfferne medium i lidt olie (hvis nødvendigt). 2 bøffer af Oksefillet (engelskbøf eller andet kan også bruges)2 fed hvidløg presset1 spsk revet ingefær1 håndfuld shiitake svampe (jeg køber mine i Egypten i en helsebutik i Cairo, men man kan sikkert også få dem her et sted)1 håndfuld kantareller (hvis svampene er tørre blødgøres de selvfølgelig i varmt vand inden brug)1 gulerod i tynde stave1 forårsløg i tynde stave1/2 brocolli i små buketter1/2 bundt asparges i ca. Tag kødet af wokken og lad bøfferne trække i et par minutter, hvorefter de skæres i cirka 1 cm strimler og smides på wokken igen. 2 bøffer