Oksemørbrad bøffer opskrifter

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Har du valgt en god, mør oksemørbrad, er det også noget sværere at ødelægge den, heldigvis. Det er også her timing kommer ind i billedet – kartoflerne er nemme at lave (og passer til en masse retter), men til sidst skal både bøffer, sauce og kartofler være færdige på samme tid
Chateaubriand

Chateaubriand

Den er lavet af det midterste stykke af en oksemørbrad. et fluenet over, så du undgår, at der kommer støv, insekter eller lignende i bøfferne

Nytårsfyrværkeri 2014/2015

Derudover var der små stykker oksemørbrad (jeg har for nyligt skåret en ud til bøffer, og det overskydende blev gemt til racletten), kylling, tortillachips til nachos, hjemmebagt saltflute, kartoffeltern, hvidløgsolie, salat og naturligvis masser af revet mozzarella
Steg verdens bedste bøf

Steg verdens bedste bøf

Personligt foretrækker jeg filet mignon (bøf af oksemørbrad), men er du mere til T-bone, entrecote eller tournedos, kan du bruge samme metode
Oksebøffer i fad m. grønt & fløde.

Oksebøffer i fad m. grønt & fløde.

) Kødet kan også ændres, vi har prøvet med svine mørbrad, gode okse bøffer, engelske bøffer, svine koteletter, og vi vil gerne prøve med en oksemørbrad en dag
Oksemørbradbøf med toppet aubergine

Oksemørbradbøf med toppet aubergine

Steg bøfferne til ønsket farve - I like it red. Server bøfferne og de toppede auberginer med en simpel salat med vår-/feldsalat og avokado vendt i citronsaft og smagt til med et drys salt og friskkværnet peber

Ovenpå igen.

Stegt oksemørbrad med svampe- & trøffelsauce. Bøffer fik afmålt tid ved 180 grader i ovnen. Har lige fået rørt latter-musklerne over billeder af halv-gamle limbo-dansere i højt humør fra Nytårsaften

Grillet oksemørbrad

  Oksemørbrad. 1 stykke af en oksemørbrad, ca. 1 kg (brug resten til et par gode bøffer). olie. salt og peberSalsa verde

Weekendmad uge 34 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel og opskrifter

Grill bøfferne, så de er klar til rodfrugterne er færdige. 2 mellemstore hummere4 gode bøffer (Entrecote, Rib-eye, Oksemørbrad eller lign)2 andebryst3-4 friske abrikoser eller ferskner1 Citron1 appelsin125 g friske brombærKartoflerFriske løg8 forårsløg1 krukke frisk persille1 sellerirod1 pose gulerødder2 persillerødder1 rødløgCa. 4 gode bøffer/steaks¼ sellerirod4 gulerødder2 persillerødder25 g. ½ dl friskhakket persille50 g rosiner50 g mandler1)  Start grillen og gør bøfferne klar med salt og peber. 4 gode bøffer. 4 gode bøffer

Bøf Bearnaise

Brun fedtstoffet og steg de salt- og peberkrydrede bøffer i det i ca. 200 g Oksemørbrad, afpudset. 1. Bearnaiseessens og estragoneddike hældes i en kasserolle, der sættes over et vandbad