Har du valgt en god, mør oksemørbrad, er det også noget sværere at ødelægge den, heldigvis. Det er også her timing kommer ind i billedet – kartoflerne er nemme at lave (og passer til en masse retter), men til sidst skal både bøffer, sauce og kartofler være færdige på samme tid
Derudover var der små stykker oksemørbrad (jeg har for nyligt skåret en ud til bøffer, og det overskydende blev gemt til racletten), kylling, tortillachips til nachos, hjemmebagt saltflute, kartoffeltern, hvidløgsolie, salat og naturligvis masser af revet mozzarella
Tag det af og skær det ud i tykke bøffer. Findes der et bedre stykke kød end oksemørbrad. The post Oksemørbrad med honningglaserede græskar og portvinsglace appeared first on Tastenatic
) Kødet kan også ændres, vi har prøvet med svine mørbrad, gode okse bøffer, engelske bøffer, svine koteletter, og vi vil gerne prøve med en oksemørbrad en dag
Steg bøfferne til ønsket farve - I like it red. Server bøfferne og de toppede auberginer med en simpel salat med vår-/feldsalat og avokado vendt i citronsaft og smagt til med et drys salt og friskkværnet peber
Stegt oksemørbrad med svampe- & trøffelsauce. Bøffer fik afmålt tid ved 180 grader i ovnen. Har lige fået rørt latter-musklerne over billeder af halv-gamle limbo-dansere i højt humør fra Nytårsaften
Grill bøfferne, så de er klar til rodfrugterne er færdige. 2 mellemstore hummere4 gode bøffer (Entrecote, Rib-eye, Oksemørbrad eller lign)2 andebryst3-4 friske abrikoser eller ferskner1 Citron1 appelsin125 g friske brombærKartoflerFriske løg8 forårsløg1 krukke frisk persille1 sellerirod1 pose gulerødder2 persillerødder1 rødløgCa. 4 gode bøffer/steaks¼ sellerirod4 gulerødder2 persillerødder25 g. ½ dl friskhakket persille50 g rosiner50 g mandler1) Start grillen og gør bøfferne klar med salt og peber. 4 gode bøffer. 4 gode bøffer
Brun fedtstoffet og steg de salt- og peberkrydrede bøffer i det i ca. 200 g Oksemørbrad, afpudset. 1. Bearnaiseessens og estragoneddike hældes i en kasserolle, der sættes over et vandbad