Det er ikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst til i et køkken er desserterog kager. Nå, men det jeg lavede til aftensmad igår var både nemtoglækkert
Ingredienserne til denne brownie er tit nogle, man altid har i køkkenet, så kagen er god, hvis man får uventede gæster og lige hurtigt vil baske en kage sammen
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg tilnoget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
Denne banankage er super nem at lave og smager dejligt. Den kan laves både med og uden chokolade. Hvis du vil lave kagen sukkerfri, så erstat vaniljesukker med ren vaniljepulver og brug chokolade sødet med sødestof, såsom stevia
Bliver der noget karamel tilbage, kan det gemmen i køleskabet, og næste gang du laver finde cupcake med lækker flødeostetopping vil et drys af karamel give dem et ekstra pift
Det er bestemt en dejlig dessertog jeg synes, at den er bedst ovenpå en lækker let middag. )Jeg har en lækker opskrift herpå, den finder du i mit indlæg her
Sæt dejen i køleskabet et par timer, til den er kold ognem at arbejde med. Når du skal skære kagen ud kan det anbefales at holde kniven under den varme hane så skæret bliver lidt lunt, så bliver kagen nemlig rigtig flot og glat på siden, når du skærer den
Når man har gæster vil man jo altid gerne servere en lækkerdessertog når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg er derfor superglad for mit sukker- og glutenfrie køkken i denne tid