Hjemmelavet Naanbrød. Tag kyllingen af panden. 2) Kom olie på en pande (gerne en wok-pande) og skru op på næsten maks varme. 3) Kom igen lidt olie på panden og svits nu grønsagerne af i cirka 3-4 min. majsstivelse, 1 dL teriyaki sammen og kom det sammen med kyllingen ned i panden til grøntsagerne. 2-4 dL vand ned i panden (kom lidt vand i af gangen mens det jævner)
Lunt naanbrød (købt eller hjemmelavet). Svits dem af på en pande med høj varme og lidt fedtstof. 2) Fordel de 4 retter i 4 gryder/pander og hæld de forskellige saucer over kyllingestykkerne
Vi spiser oftes naanbrød hertil, men ciabatta eller flutes vil også være rigtig fint. 3) Skær peberfrugterne, spidskålen, forårsløgene og guleroden i mindre stykker og steg det i det sidste olie (det kan både steges i wok eller på almindelig pande)
Personligt syntes jeg det her er et godt alternativ til amerikanske pandekager og andre noget mere tunge retter i en brunch, men det kan i en dansk sammenhæng også bruges til aftensmaden i stedet for naanbrød eller chapati
Til naanbrødene ælter du hvedemel, æg, mælk, lidt salt og det sidste sukker sammen til en dej. Servér med naan (opskrift nedenfor) og drys med forårsløg skåret i skrå skiver, citronskal og citroner i små stykker samt chilisauce
Du kan også servere mangochutney, raita** og naanbrød til, som er klassisk til indiske retter. Varm en pande op til fuld varme og læg kyllingefileterne på