Hej kagefansI den her uge vil jeg eksperimentere med chokolade lakridsmuffins og her er ingredienserne til 10 stk. Muffins125 g smør1 dl vand225 g sukkerKorn fra 1/2 stang vanilje3 store hele æg140 g hvedemel50 g kakao1/2 tsk bagepulver10 muffinforme1 glas lakridssirup (du skal ikke bruge det hele, men det er også meget velsmagende på is, fx. Salling Super)FrostingEn pose eller dåse god blød sød lakrids300 g flormelis100 g smør40 g kakaoCa
Disse muffins er for det første rigtig nemme at lave og så kan de næsten ikke mislykkes. Prøv også med appelsin - eller citronskal i stedet for lakrids
pynte disse muffinsmed en helt almindelig omgang glasur, hvis topping hertil ønskes. ) Med skatten mener jeg selvfølgelig de lækre lakridser, som her er brugt - nemlig HARIBOs moneter, som er en lækker lækker og blød lakrids, som passer perfek til bagværk, da den ikke bliver hård som sten, når bagværket er kølet helt af, og det er jo ret vigtigt i eksempelvis en muffin
Jeg har fremtryllet lidt rabarbermuffinsmedlakrids på toppen til aftenkaffen, men det er jo vigtig lige at kontrollere kvaliteten, før man sætter dem på bordet – jeg kan afsløre, at de smager skønt…
Så dagen i dag er gået med at nurse teenageren, medlakrids te og bananmuffins. Det med at springe i forårstøjet, er netop fristende, at få skiftet vinterjakken ud med skindjakken, og forårs toppen, fordi der er sol og blå himmel
De mystiske muffins bliver kaldt hindbær muffinsmed sød finsk lakrids+lakridsglasur. For at fejre det har vi en lækker & anderledes muffins opskrift til jer
De lakridser jeg valgte var søde og lidt saltede, sammen med den syrlige hindbær gav det en underligt men lidt fascinerende smag, jeg kan godt lide den, men næste gang vil jeg have noget andet lakridspulver og måske prøve med en anden slags lakrids så jeg kan afprøve flere smagsvarianter
Jeg spiser også gerne kage selv, det kan jeg vist ikke sige mig fri for, men hvis jeg havde et valg, ville jeg til hver en tid vælge en håndfuld lakrids i stedet