Dengang brugte jeg den til mini cupcakes – denne gang lavede jeg store muffins. Jeg har før delt en opskrift på chokolade cupcakes – den kan du finde her
Bland alle de tørre ingredienser og hakket chokolade sammen og vend i æggemassen skiftevis med mælk. Pisk smør, sukker og vanilje sammen til en luftig masse
Bland de våde ingredienser med de tørre, og rør igen, til du har en samlet dej. Ærtesuppe til forret, flæskestegssandwich til hovedret – det er da alternativt – og chokolademuffins med is til dessert
J. a. m. i. n. e. u. f. s. k. l. g. t. d. o. r. (. M. j. ,. y. ø. C. h. b. ). æ. p. å. v. N. c. D. S. 1. 2. 0. 5. 4. 3. B. T. F. L. -. H. w. I. z. . n l
Tilsæt de andre ingredienser. 3 - 4 lakridspulver. varmes op til 115 grader og lad den køle helt af. tempereret chokoladentil 29 grader da det er hvid chokolade 100 g. 3 - 4 lakridspulver
Ingredienser. Så er der bagt muffins med chokolade og knust makron til eftermiddagskaffen. Til slut vendes de knuste makroner og det hakket chokolade i dejen
O. p. s. k. r. i. f. t. e. n. æ. l. 1. 2. o. g. u. d. m. ,. a. ø. c. h. 3. 7. 5. b. v. 0. å. j. (. ). /. 4. X. L. q. 6. y. %. B. I. V. S. -. 8. A. J. K
F. æ. r. d. i. g. e. c. h. o. k. l. a. m. u. f. n. s. b. t. p. S. å. j. v. ). J. y. ø. N. D. M. ,. C. 2. 0. (. 1. 5. 4. 3. /. R. T. é. K. B. -. V. . n g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.