Den ‘rå’ pizzainden mødet med den meget varme pizzastenogditto “ovn”… Pizzaen var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet med chorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt ognaturligvismozzarellai to varianter samt frisktimian
mozzarella, syltede peberfrugter, dressingog hjemmelavet brødcroutoner. Men, en ovn kan altså også lave det lækreste møre langtidstilberedte kød, hvis bare man passer lidt på temperaturen
Mozzarella ost (rigtig mozzerella, ikke det gummiagtigeistrimler) - ca. Så "dresserer" du bare de rå pizzabunde med tomatsauce, ost og fyld og putter direkteiovnen
Jeg havde nemlig hørt meget godt om den ikke-mere-helt-så-nyeitaliensk-agtige BÆST, og at de laver deres egen øko mozzarella fra bunden hver dag, i deres eget mejeri (som man tilmed kan komme til at se), så da minveninde synes det lød spændende reserverede jeg spændt bord