Mozzarella i ovn opskrifter

Italiensk kylling i ovn

Italiensk kylling i ovn

Drys revet mozzarella oven på kyllingebrysterne. lidtolietil at smøre fadet. Smør et ildfast fad med olie, og læg kyllingebrysternederi
Cannelloni med spinat og mozzarella

Cannelloni med spinat og mozzarella

Fordel halvdelen af tomatsaucen i et smurt ovnfastfad. Kom løg og hvidløgi en gryde med olie og varm op tilmiddel varme
Pizza med ansjoser, hvidløg, karamelliserede løg og mozzarella

Pizza med ansjoser, hvidløg, karamelliserede løg og mozzarella

Ansjoser, karamelliserede løg, hvidløg og mozzarella. Dette indlæg er ikke så meget en opskrift. Fordel løgblandingen på den udrullede pizzadej og smid så ellers et par ansjoser på rundt omkringinden de kommer små klumper af mozzarella
Bagerens teboller

Bagerens teboller

Mozzarella brød. Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller imin alm ovn. Varm æg og mælk i en gryde til ca
Pizza på gasgrill – BeefEater rocks!

Pizza på gasgrill – BeefEater rocks!

Den ‘rå’ pizzainden mødet med den meget varme pizzasten og dittoovn”… Pizzaen  var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet med chorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt og naturligvismozzarellai to varianter samt frisktimian
Kartoffel Pizza

Kartoffel Pizza

Dette kan varierer fra ovntilovn, men når mozzarellaen begynder at blive gylden er pizzaenfærdig. Skær mozzarellaeniskiver og læg dem ovenpå kartoflerne
Mini pizzaer - lige til madpakken

Mini pizzaer - lige til madpakken

Kom chorizoen på, smuldre den friskemozzarella på og slut af med at lille drys oregano og evt. Bag pizzaerneiovnentil de er færdige, ca
Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Jeg bruger altid ægte bøffelmælksmozzarella. Vi har haft to almindelige (ikke-lava) pizzabagesten, og de er begge knækket iovnen pga
Lær at lave risfyldte tomater på italiensk maner

Lær at lave risfyldte tomater på italiensk maner

Crostino con mozzarella e acciughe. Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Fyldt oksefilet med aspargesrisotto

Fyldt oksefilet med aspargesrisotto

Mens kødet var iovnen tog jeg resten af mozzarellaen og skar iskiver. Der skæres en stor lomme ifileten, hvorefter lommen fyldes med den halve mozzarellaost, bresaolapølsen, tomatpestoen, rosmarin og basilikum
Nem tapas forret

Nem tapas forret

Skær over imidten og sæt en mozzarella kugle imellem. Tomater med mozzarellaTomater - s/m størrelseMozarella kugler

Grøntsagslasagne

Det her er lasagne på den ultra sunde måde måde, fyldt med massere af vitaminer, fibre, proteiner og ikkemindst SMAG
Pesto Pasta med stegt kyllingebryst

Pesto Pasta med stegt kyllingebryst

Rivmozzarellaen henover, skær kyllingeni tynde skiver og server. Brug enten en pande der kan gå iovnen eller et ildfast fad