Ansjoser, karamelliserede løg, hvidløg og mozzarella. Dette indlæg er ikke så meget en opskrift. Fordel løgblandingen på den udrullede pizzadej og smid så ellers et par ansjoser på rundt omkringinden de kommer små klumper af mozzarella på
Den ‘rå’ pizzainden mødet med den meget varme pizzasten og ditto “ovn”… Pizzaen var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet med chorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt og naturligvismozzarellai to varianter samt frisktimian
Dette kan varierer fra ovntilovn, men når mozzarellaen begynder at blive gylden er pizzaenfærdig. Skær mozzarellaeniskiver og læg dem ovenpå kartoflerne
Crostino con mozzarella e acciughe. Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Mens kødet var iovnen tog jeg resten af mozzarellaen og skar iskiver. Der skæres en stor lomme ifileten, hvorefter lommen fyldes med den halve mozzarellaost, bresaolapølsen, tomatpestoen, rosmarin og basilikum