Moussen hældes i serveringsglas eller bruges i kage. vanilje pulver. Pisk rest af fløden let med sukker, vanilje og æggeblommer, blandes lidt efter lidt med fløde/husblas blanding
Vanilje/marcipan cupcake m/jordbær frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge. Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Æggeblommerne tilsættes vaniljen og piskes sammen. Kaffe-mousse. Den legeret karamel-creme som skal ligge som en kerne inde i kaffe-chokolade moussen, skal laves nogle timer i forvejen, da den skal fryses inden den placeres inde i kagen
Tilsæt vanilje. Chokolade mousse. Pistacie mousse. Pistacie mousse. Chokolade mousse. Chokolade mousse. Pistacie Joconde pensles med sirup på begge sider og lægges på moussen
Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje. Oetker Økologisk Vaniljesukker. Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med lukket stjernetyl, sprøjt den ud på de afkølede kager i cirkelbevægelser og pynt med krymmel, mynteskud og After Eight chokolade
Imens koges hindbær, flormelis, vaniljekorn og citronsaft. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
Kaffe mousse. Sukkerfløde, vanilje stang, congac og blommer blandes sammen i en kasserolle. Starter altid med at bage bundene, da de skal være kolde inden mousserne lægges sammen
Koldskålmousse. vanilje sukker. Koldskålmousse. Moussen skulle gerne lige præcis dække jordbærrene. Chrunchen skal helst ikke synke ned i moussen, så moussen skal lige have sat sig en smule
Hindbærmousse. Æggeblommer piskes op med sukker og vanilje til en luftif masse. Så laves hindbærmoussen. Moussen kommes i, og der lægges endnu en bund ovenpå