Pisk massen, først stille og roligt, for at få rørt det chokolade der evt. Indholdet er den efterhånden meget brugte hindbærcreme med hvid chokolade og så en ny afprøvet tobleronemousse
Tilsæt nougat og chokolade i små stykker. LAGKAGE MED JORDBÆRKOMPOT OG NOUGAT-CHOKOLADEMOUSSE. Pisk den helt kolde nougat-chokofløde op til en mousse, der er fast i det og kan holde formen
Æg og sukker piskes godt og de knuste tvebakker tilsættes. Dejen kommes i 2 lagkagebunde forme, foret med bagepapir. 1/2 bakke friske jordbær, 2 bananer og hakket chokolade. Måske kunne man bruge den mellem 2 lagkage bunde sammen med frisk frugt og en mousse,
Men, hvis du ikke lige drømmer om bær og flødeskum, men derimod er mere til let syrlig appelsinsmag, lidt knas og cremet mælkechokolade, jamen, så synes jeg at du skal prøve denne her opskrift
Ganache er blot en blanding af chokolade og fløde, tilsattil glukose, men som røres sammen på en måde, der gør, at du får det her helt særlige blanke og glasuragtige overtræk
Det er lettest, hvis den runde springform, som du har brugt til at bage bundende er stor nok til, at du kan samle lagkagen i den, så bliver snittet nemlig også ganske nydeligt