Oftest serveres den med oksekød, men den smager også rigtig godt medkylling, rejer eller svinekød. Den kan laves med alle slags kød (om end muslimerne nok aldrig vil serverer den med svinekød)
Karrysuppemedkylling, karrysuppemedrejer, karrysuppemed ris, cremet karrysuppe, blendet karrysuppe, grøn karrysuppe, gul karrysuppe … jeg kan blive ved
Men, men, men jeg synes den er bedre medkylling. Et helt bord fyldt med retter. Saucerne til retterne er stærkt krydrede af karry, sojasauce og sambal oelek
De står altid sammen med fiskene og rejerne. Underbolle smøres med et lag hytteost, salat, varmrøget laks, syltede rødløg, avokado i skiver og sidst et lag pesto på overbollen
Især dyppet med lime, salt, chili, sød chilisauce og basilikum som her. Af proteiner valgte vi frosne, grønlandske rejer for at prøve noget andet end den gængse kylling