4. f. o. r. s. k. e. l. i. g. a. y. t. ø. j. /. m. d. S. å. b. v. n. h. O. V. u. p. æ. ,. ). N. H. M. D. J. c. B. 1. 8. 0. 5. 7. ½. 6. 3. 2. -. A. G. K. T. C. r l
Kom sukkeret og vaniljesukker i og lad det koge nogle minutter. Der er masse af dejlig frugt og bær derude lige nu , gratis og helt fantastisk til marmelade
E. n. g. a. i. m. e. l. v. u. r. h. o. t. d. F. x. å. p. f. P. b. ø. O. k. ,. s. æ. U. D. N. H. j. c. T. B. (. ). y. /. J. 1. 4. 2. 0. -. 5. S. R. A. Z. z. I. s g
Men nu har jeg prøvet at lave nektarine marmelade. Senest opdateret 7/07/16. Vi kender det vel alle, at vi køber en kasse nektariner eller ferskner, og inden de når at blive spist, er de blevet lidt kedelige, og der ligger en håndfuld runkne frugter tilbage
Hæld appelsinsaften i og vaniljesukker, lad det småkoge i ca. Så skal der laves marmelade og syltes så vi har lidt at komme gennem vinteren med i de små hyggestunder
1/2 dl havregryn1 spsk marmelade (jeg brugte jordbær, men alt kan bruges)1 æg1 spsk honning1 spsk mælkKom alle ingredienserne i et krus og bland dem sammen
Super lækker æble og aronia marmelade. Marmeladen er med de rigtige sunde aronia bær som er kendt forat være verdens stærkeste antioxidant med god effekt på kolesterol og højt blodtryk