En af mine yndlingsretter med grønkål er wokket grønkål med kylling. Vinter-wok. Skyl dem grundigt – der er mange småkræ, der søger ly i de krøllede blade, når de aldrig har været sprøjtet, og wokket bille er ikke på menuen
lidt olie i din wok, tilsæt tun med marinade og steg det et par minutter. til en marinade. At bruge tun til wok, havde jeg ikke tænkt på, indtil jeg læste om det er sted (jeg kan ikke huske hvor)
Marinaden fordeles ud over kødet, og det står og trækker smag, mens grøntsagerne snittes. I en wok eller pande steges kyllingestrimlerne i lidt ekstra olie, hvorefter de tages af panden
Smid kyllingen i en marinade natten over, som består af 1 dl. I en knaldvarm wok opvarmes lidt sesamolie sammen med den resterende del ingefærpasta i 30 sekunder
Rør det hele godt rundt, indtil alle nudlerne har fået en ensformig farve af den lækre marinade. Jeg koger ikke mine nudler, da de gerne skal være let underkogte, når de tilsættes til woken, så de kan ristes med og blive lidt sprøde frem for smattede i det færdige resultat