Søde marengsbundemedchokolade fyldt med citronsorbet og friske jordbær fra haven. Marengsbunden kan også fyldes med andre lækre frugter eller istyper – kun fantasien sætter grænser
for ovnen og åben ovnlågen på klem, og lad marengsbunden køle. Denne lækre marengskage, skulle gerne blive sej og klistret med en chokolade kerne og kombinationen af den søde kage
Er du vild med kokos, store stykker af mørk chokolade og saftige æbler. For et par uger siden modtog jeg en pakke fra Danæg med en masse økologiske æggeblommer og -hvider, og så måtte jeg straks gå på udkig efter inspiration, gerne en dessert, hvor de kunne bruges
Læg en af marengsbundene på et fad, og fordel chokoladecremen over. En dacquoise er en marengslagkage, som du kan servere med en god is til eller, som den er, til kaffe eller te
Men pas på med at lave dine marengsbunde for store, dem på billedet så enlig lidt for små ud da jeg lavede dem, men vi var stadig enige om at der var rigelig kage til to i sådan én
Marengsbunde kan sagtens laves dagen før og stå i ovnen eller ude og tørre til næste dag. Marengs er altid et hit og fantastisk sammen med både is, flødeskum, chokolade, nødder og frugt
Den sprøde og seje marengsroulade med lakrids og stykker af mandler rullet sammen med den cremede og intense chokoladeganache og de friske jordbær passede bare rigtig godt sammen
Læg mokkaskum og marengsbunde lagvis, top med flødeskum og ristede mandelflager. Lav evt også chokoladeblomster på et stykke bagepapir til at pynte kagen med