J. e. g. h. a. r. f. å. t. n. l. j. i. d. K. o. …. 1. u. s. D. y. k. v. æ. m. ø. ,. b. S. w. F. R. c. p. 0. (. 7. 5. ). 2. 3. 4. -. P. B. V. /. L. H. *. N. E. G
Snit rabarber i små skiver og marcipan i små tern. 100 g sukker2 æg100 g smeltet smør100 glutenfri mel50 g kokosmel100 g marcipan1 tsk. Vend til sidst marcipan og 1/3 af rabarberstykkerne i dejen
Tilsæt til sidst rabarber og marcipan. 100 g marcipan, skåret i små tern. 100 g marcipan, skåret i små tern. 100 g marcipan, skåret i små tern. 100 g marcipan, skåret i små tern
Rabarbertærte – Hanne E´sTærtedej. 240 g mel150 g smør eller margarine140 g rørsukker1knsp salt 1 tsk vanillesukker 1 æg evt 1 spsk vand 100 - 300 g marcipan50-100 g rørsukker Smørret skæres i mindre stykker og kommes ned i melet og blandes (så det ligner revet ost) sukker, salt, vanillesukker og ægget blandes i. En smurt tærteform beklædes med dejen, 1oo-300 gr marcipan rives og fordeles med let hånd på dejbunden, fyld tærteformen op med rabarber, drys sukker med rund hånd og læg ”låg” på
Mazarinmassen blandes ved at rører marcipan og rørsukker godt sammen til en ensartet masse. Jordbær og Rabarbertærte til 10 pers. 150 gram marcipan. 150 gram marcipan
Rul dejen ud mellem to stykker plastik (se hvordan jeg gjorde med marcipan til lagkagen og ellers kan dejen trykkes ud med fingrene i formen) og beklæd en smurt tærteform med dejen