Marcipan med cognac opskrifter

Cognac hjerter

Cognac hjerter

Jeg har lavet årets første konfekt, bestående af marcipan, cognac og chokolade. Ta’ den mængde marcipan du ønsker at bruge

Jamaicasvesker i marcipan

Ælt marcipanmed en smule flormelis, og rul til en pølse. Læg først 8 svesker i cognac i mindst 12 timer. 1 dl cognac. 175 g marcipan
Marsipan

Marsipan

En liten dråpe cognac i er også veeeldig godt. Favorittgodteriet er marsipan. Enkelt å lage, få ingredienser og på grensen til sunt
Søde valentinesoverraskelser

Søde valentinesoverraskelser

Englænderne har dog noget at leve op til, når det kommer til marcipan, da vi i Danmark bruger marcipanmed betydeligt større mandelindhold, så jeg er ikke så imponeret af kvaliteten der
Konfektfabrikken - jul med pløk i

Konfektfabrikken - jul med pløk i

Denne søndag kastede jeg mig derfor glad ud i ren marcipanmed et twist. Marcipan, lakridsmarcipan (ja, jeg køber den altså færdig

Konfekt med pistacie praliné

december og bag dagens låge, gemmer sig små marcipanstykkermed pistacie praliné. lidt cognac. Kom det op i en foodprocessor eller minihakker, sammen med pistaciekrokanten og salt
3 slags marcipan

3 slags marcipan

Derefter måtte jeg prøve den med mokka og baileys, men da sidstnævnte ingrediens ikke kunne skaffes, blev det i stedet til mokka og cognacmarcipan
Vores Blommekage

Vores Blommekage

Udrul en cirkel på størrelse med lagkagebundene af marcipanen imellem to stykker opklippede fryseposer, så det ikke hænger i
Sød eller salt chokolade?

Sød eller salt chokolade?

Jeg burde have valgt en tung og mørk chokolade, som var proppet medmarcipan og cognac. Selvom jeg er erklæret Summerbird chokoladespiser, synes jeg også det er vigtigt at udvide repetoriaret og en lille pakke Eton Mess chokolader kom med mig hjem

Store jule-kage-bage-dag

-) Der blev lavet fyldt chokolade med kokos og karamel, konfekt, nogle med nougat og marcipan pyntet med frysetørret havtorn eller frysetørret hindbær, nogle med lakrids,  nogle medcognac eller baileys og nogle med glasserede amarettokirsebær

Mocca konfektkugler

250 g Ren rå marcipan. 20 Rosiner (udblødt i cognac eller Grand Marnier). 4 spsk. Stærk kaffe. 10 g Kakao. Ca

Marcipankugler med cocktailbær

Cognac. 25 g Flødechokolade også med appelsin krokant. 125 g Mørk chokolade også med orange. 250 g Marcipan