Svinemørbradmed parmaskinke, salvie medpastamed sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde og citron. Rul mørbraden sammen igen, og luk den med et par kødnåle
Vi smutter lige til Indien og skal have en varmende indisk gryderet med linser, kikærter og mørbrad – den har masser af smag og smager lækkert med perlebyg til (eller alternativt kartoffelmos – den er dog ikke medregnet i indkøbslisten)
Mørbraden renses og skæres i mindre bøffer, de krydres med salt og peber. Retten gør sig godt til ovnbagte kartoffelbåde, men herhjemme spiser vi oftest retten medpasta og så en salat ved siden af, så der også er lidt med knas
For en lille måneds tid siden besøgte jeg Budapest med min søde far. Det er simpelthen en så dejlig by med masser af ting at se på og ikke mindst virkelig lækker mad
Det skal ikke være alt for indviklet at lave god mad – men det er heller ikke ret indviklet at omvikle en hel mørbrad fra en glad og fritgående gris (før den kom i fryseren altså) med salvieblade og bacon og helstege den