Paprikagryde medmørbrad – opskrift. Brun mørbradskiverne i baconfedtet. Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
med kartoffelmos, blomkålsris eller salat samt bacon og persille på toppen. Krydr mørbradbøffernemed salt og peber på begge sider, og brun dem i lidt olie på panden ved høj varme
Det hele serveres på en stor tallerken og serveres med en god rød- eller hvidvin. Rør indholdet til en mos sammen med lidt smør og mælk, samt salt og peber
Kød og grøntsagsstykkerne sættes skiftevis på spyddende, som enten smøres med lidt olie og drysses med salt og peber eller også marieneres, hver enkelt slags kød i forskellige marinader inden de sættes på spyddende
Gryderet med grønsagsspagttiEfter det første forsøg med at lave spagetti af gulerødder, skal der prøves endnu flere grønsager og jeg købte derfor en squash og en stor salatagurk som blev kørt igennem min nye spiralizer