Bollerne blev rigtig flotte og luftige. Afkøles på en rist og nydes med iskoldt smør. Nu skal det afprøves og det første bliver i hjemmebagte grove boller
Focacciabrød smager rigtig godt, og så har de en særlig fordel, når det gælder fyld, nemlig at der laves fordybninger i dejen, før de smøres med noget og bages
Det nærmest umuligt at få bollerne så luftige og lette som dem man køber, og da retten i sig selv er tung pga kødet, passer det bedre med en lettere bolle
Man kan vel godt sige, at Scones er en blanding mellem en bolle og en kage, og de her er bløde, luftige, ikke for søde og har en let saltet smag, som scones, efter min mening, skal have
Nyd dem med smør, ost, syltetøj eller hvad du lige har i køleskabet. Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Disse boller er lette og luftige med den helt rigtige fødselsdagsbollesmag. Pynt dem med perlesukker, server dem med smør eller lav en bollekagemand/kone med glasur og farvet krymmel til de søde børn i børnehaven
Ylette el. Jeg kombinerede mine yndlingskerner med en grunddej (dog med æggeblommer), og ud af ovnen kom nogle smukke luftigeboller, som var helt perfekte til sandwich
Smør en bøtte med olie og hæld dejen i. Jeg vidste på forhånd, at der skulle være overvægt af fuldkorns mel og da det godt kan give noget tørt brød, valgte jeg at tilsætte græskarkerne og så en god del vand
Da krydderboller er lette og luftige, uden store lufthuller er de også lavet med fordej for at give luftigheden, samtidig med at der ikke er ret meget gær i dem