120 g fuldkorn hvedemel eller durummel eller hvedemel (fuldkorn giver grovboller, durum giver lidt ciabatta lignende boller og hvedemel giver helt lyse boller)
Jeg vil også tilføje, at jeg har forsøgt at gøre surdejsbegrebet en anelse mere “spiseligt” med dette blogpost, fordi jeg selv synes, at det kan blive en næsten for besværlig proces, hvis ikke man kan tage nogle lette genveje hist og her
Og har ikke rigtig haft held med at bage nogel gode grovboller. Dette er min absolutte yndlingsopskrift på gærdej, som jeg har brugt de sidste 15 år, den virker hver gang, og giver noget utroligt lækkert brød, som smager rigtig godt
Dette blev jeg både irriteret, provokeret, lettet og nysgerrig på. Men for lang tid siden fandt jeg en opskrift i Helsam’s nyhedsblad på Glutenfri Grovboller
Du kan smøre marmeladen på mine lækre italienske grovboller eller mine italienske fuldkornsboller. Har du været på tur ved naboen eller har du selv et mirabelletræ