Lakseroulademedspinat og dildcreme. Den let røgede smag fra den røgede laksen kombineret med den friske smag af dildcreme og dertil knasende sprøde spinatblade – eller noget andet grønt
Smør philadelphia ud på tortillaen og top derefter medspinat, avokado, laks, purløg og citronsaft. Jeg spiser gerne min lakseroulade sammen med den anden halve avokado, et par gulerødder og/eller edamammebønner
Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, hakket frossen spinat og fløde. Denne er kopieret fra min gamle blog, hvor min veninde og jeg som ville lave middags-brunch lavede disse efter nedenstående link, men med light produkter
opskrifter med fiskepøsler, lakseroulader, kammuslinger og en masse opskrifter med laks. Da jeg i mandags lavede Kartoffelindbagt laks med hytteost og spinat, havde jeg noget af laksen og hytteost/spinaten tilovers
spinat/lakseroulade. I kender sikkert allesammen laks med rasp, dejlig crunch ovenpå en mør og smeltende laks er uden tvivl det optimale for smagsoplevelsen
Spinat/lakseroulade. Derudover kommer burhønsene ikke ud og bevæger sig, skraber på jorden og bliver fodret med foder, der langt fra har samme værdi, som de høns, der får foder udenfor, hvilket har mange flere næringsstoffer i sig, der går direkte i æggene, som går rundt og skraber og bruger deres muskler