Lakspå en ny måde. Her på en bund af porrer og dild i mascarpone. Saucen bliver cremet og virkelig lækker, og det er en rigtig god måde at servere fisk til en fiske-begynder
Ovenfor er den serveret til en hurtig salat og lækker laks. Det er den slags, der sker, når man er svensk - for når der står purløg på sedlen, betyder det porrerpå svensk
Fordel løg, spinat, laks og feta på den forbagte bund. Skyl spinat og kom det på. Nem laksetærte med filodej og asparges / Galette med ost, porrer og bacon / Løgtærte med hytteost og timian / Græskar tærte med chorizo, majs og feta
Her tænker jeg på hvad jeg byder min egen og mine børns krop(pe), men en stor del af “kostomlægningen” skyldes i den grad også min holdning til dyrevelfærd
Ørredfilet ligner laks og smager hen ad det samme – bare MEGET bedre. DilddressingHiv dildtoppene af og put dem i en blender eller foodprocessor (jeg bruger den lille foodprocessor, der hører med til en stavblender) sammen med creme fraiche, lidt citron saft og salt og peber
Denne sovs er også rigtig god til laks, og nemmere sovs findes vist ikke. Lægges på staniol. Vi fik desuden let steget porrer og tomater samt æble chutney til
Altså laks er bare et hit, no matter what, men især når skindet er som sværen på flæskestegen. Krydr fisken med salt og peber, og steg den i lidt olie og margarine på skindsiden i ca