Laksepopcorn og sprøde kinaruller med porrer
LifestylebyDianaWi
LifestylebyDianaWi
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Du skal bruge
  •  
  • Dejen til laksepopcornene
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 2 spsk hvedemel
  • salt
  • peber
  • estragon krydderurt (tørret)
  • 2 X100 g laks
  • 500 ml olivenolie eller solsikkeolie til fritering
  •  
  • Sådan laver du sprøde kinaruller med porrer fyld
  • Du skal bruge (til 20stk)
  • 20 ark forårsrulledej (kan købes hos kinsesiske, thailandske købmænd eller i Supebest)
  • 1 bdt porrer
  • 1 æg (som lim til forårsrulledejen)
  • 3 spsk creme fraiche 9% (drænet for vand) eller skyr
  • salt of peber efter smag

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.