lakridspulver. Flødeboller – vejen til den perfekte opskrift. Når du har kommet guf-cremen på dine kransekager, og den har trukket en time, skal Chokoladen tempereres og kommes på dine flødeboller
Du kan også tilsætte smag som eksempelvis lakridspulver, vaniljepulver eller mynte, og lave mønstre ved at blande farverne på bagepladen, inden du sætter den i ovnen – dette giver en flot detalje
)Jeg har en lækker opskrift herpå, den finder du i mit indlæg her. Og du kan se flere opskrifter her. De 4 æggehvider du nu ligger inde med kan du snildt lave til kys og de er rigtig gode med lakridspulver på
Du kan selv tilsætte hakkede nødder, drysse med lakridspulver eller bare nyde dem som de er. Her kommer min grundopskrift på de lækre sager, men pas på, du bliver afhængig
vaniljepulver, lakridspulver, frysetørret bærpulver, knust frysetørret kaffe eller lign. Du kan altid bruge det igen til kage, ny temperering, varm chokolade eller lign
Når man har vurderet at skummet er færdigpisket, tilsættes det fine lakridspulver og der piskes videre et par sekunder til det er blandet godt ind i marengsen
Men brug hvad du kan forestille dig af farvet sukkerkrymmel, hakkede nødder, andre frysetørrede bær, smeltet chokolade, grofthakket chokolade eller lakridspulver
lakridspulverFremgangsmådeBundeStart med at lave bundene af marcipan. Når skummet er koldt kan der hurtigt piskes enten lakridspulver, frysetørrede hindbær i
Marskagens frække fætter. det beskriver vist meget godt denne kage. ) Den er lige så nem at lave og herhjemme står den nu i stærk konkurrence til marskagen