Markus Gringo berømte lakridssmåkager med tørrede tranebær. Jeg har brugt lidtmindrelakridspulver end der er i den originaleopskrift, jeg synes de er meget kraftige, isæri forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. æ. k. r. e. s. m. å. a. g. d. l. u. v. n. f. p. t. y. c. z. b. (. =. ø. ,. h. o. ). 1. 5. j. J. S. O. 4. 0. 7
Lig det på et spækbræd og bank bolskerne i stykker med en hammer eller en kagerulle. Jeg fortsætter succesen, denne gang med minversion af lakridskarameller
Jeg har det fantastisk, har masser af energi og craver ikkeslik og kage længere. Skal der fredagssliki skålen uden at ødelægge den gode januarstil, så prøv med de her lækre dadelkugler med lakrids
i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. j. o. s. å. m. d. n. a. l. k. ,. g. u. h. p. f. ø. c. b. w. -. v. L. æ. y. B. C. 1. 2. 5. 0. 3. ½. F. S. P. V. 4. 6. H. x. 7. K
Ingrediensertil en god portionlakrids-kys. Tilsæt sukkeret og pisktil en glat fast marengsmasse – Der skal piskesrigtig meget, så blivikke nervøs hvis det ikkebliver fast med det samme (ca
og så elsker de deres kaninLakrids. Mintidligere chef Lene´s tvillingepiger. Lyse bunde, makron bund, blå bær creme med hvid chokolade og hindbær mousse