De kan også sagtens fryses ned og bliver sprøde og lækre, når de lunes i ovnen efterfølgende. Resultatet er et lækkert flute, som er knap så hårdt i overfladen som de flutes, jeg sædvanligvis bager, men som er fint sprøde alligevel
En hurtig og nem opskrift på flutes eller boller med solsikkekerner. 3 flutes eller 10 boller. Form flutes eller boller af dejen og lad dem efterhæve i en halv times tid på bagepladen inden du bager dem i ovnen på 200 grader alm ovn. 3 flutes eller 10 boller
Da jeg var barn, var det en tradition, at man sluttede juleaften af med en rugbrødsmad med den lækre flæskesteg, der var tilovers fra aftenens festmåltid
Søg i søgefeltet - opskrifter på flutes ligger allerede på bloggen. Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Lækre, hjemmebagte flutes. denne superlækre tunmousse med rejer og kold dressing. disse flutes. Jeg har dog valgt at lave min egen udgave af deres lækre mousse, da smørmængden godt kan blive lidt overvældende, og jeg foretrækker at bruge tun i vand i stedet for olie, som den originale opskrift foreskriver
Lækresprøde lune majsboller med smør og så en god ost, så har man en rigtig god start på dagen. Skær boller ud af dejen og placer dem på en bageplade ( man kan med fordel bruge en flutes bageplade hvor der er huller i )
miniburgere, nachos, hvor osten aldrig når at stivne, strimler af mørt kød, hvidløg-citronmarinerede rejer, lækre forskellige salater som tilbehør og godt brød
Lækre, små frittede blæksprutter, som dem vi en gang fik på en ferie til Santorini – den græske ø, hvor billederne til hovedparten af de græske postkort er taget
Brødene brunes herefter på panden et par minutter på hver side så de bliver sprøde og lækre. Nu hvor jeg er flyttet hjemmefra kan jeg godt mærke at mine spisevaner har ændret sig, og desværre er det ikke til det bedre
De lækre og knasende skorper kan man godt dele med sin hund, skulle jeg hilse og sige. Sidste fredag morgen satte jeg dej over til flutes – de der flutes, jeg kalder ‘perfekte flutes’
Nogle steder må man stadig gerne grille, og der er det oplagt med lækre grillspyd. Jeg bager jævnligt flutes, så vi har i fryseren, og nedenfor får du opskriften på både et med masser af kerner og mit allernemmeste flute, som kræver meget lidt arbejdsindsats, da det er koldhævet