Jeg elsker at bage med ølandshvede, det giver bare et lækkert smagfuldt brød. Hæld herefter dejen i en meldrysset hævekurv (eller en oliesmurt skål hvis du ikke har en hævekurv)
Du kan med fordel bruge en hævekurvm, hvor dejen så hæver den sidste ½ timei (hvisikke du bruger hævekurv skal dejen stadig hæve ½ timeyderlige på bagepladen, efter dejen er formet
Et lækkertfuldkornsbrød med grahamsmel, solsikkekerner, chiafrø og honning. Fuldkornsbrødihævekurv. Den hæver i en hævekurv for at holde på formen og ikkemindst for at få det flotte mønster
Dette er et fuldkornsbrød, som rent faktisk er lækkert at spise. Jeg hævede det ene brødi en hævekurv, da det giver et fint rundt mønster på toppen af brødet
LækkertItalienskbrød fra Lombardieti nord Italien. Malten giver både smagsnuancer, men også sødme tilbrødet, da malten bryder nogle af de andre ingredienser ned og får sødestoffer frem
Et super lækkertbrød, der i nybagt udgave er en fantastisk lækker sag. Dagen efter tages dejen ud af køleskabet og hældes direkte over i en hævekurv, der forinden er blevet drysset meget grundigt med mel