Toppet med hjemmelavede kødboller, så bliver det ikke bedre. Så er der lækker pizza. Kødbollerne skal laves først, og resterne kan opbevares på køl og bruges i ungernes madpakker
Glutenfri Pizza. Opskriften er på de fine grønne “kødboller” lavet af broccoli og mandler, som vi spiste til den gode bønnepasta og en lækker tomatsovs
Boller i karry, på en pizza, i pitabrød eller til spaghetti med kødboller i tomatsovs, men her er de altså brugt i en frisk salat med romainesalat, avocado, tomater, edemamebønner og parmasanflager
Dette smagte i virkeligheden temmelig italiensk, nærmest som en pizza. Fordelen ved denne sag er bestemt at det ikke skader med nogle gode kødboller til – og en smule suppehorn kunne også smides i
Førstepladsen går til min madmands hjemmelavede pizza med tomatsauce og kødboller med fennikel. Min madmand styrer køkkenet med rutineret hånd og ud kommer den ene velsmagende pizza efter den anden