Smelt fedtstoffet i en gryde og brun kyllingelårene heri sammen med hakket løg og knust hvidløg. Spæd med lidt af bouillonen og lad kyllingestykkerne småstege ca
Flå skindet af kyllingelårene -gem det, det giver geniale “chips” (opskriften er nederst på siden). Man kan også marinere i poser, men da det er kylling med ben, er der risiko for, at de vil prikke hul i posen og så bliver det noget griseri…
Serveres straks, og vi fik yderligere lidt frisk mango, avokado og agurk i tern med hakket persille. Ingefæren og hvidløg hakkes groft, og blandes med sojaen og sesamolie - herefter hældes marinaden i enten en frysepose eller vakumpose medkyllingelårene
Den varme pasta anrettes på tallerkenen, stænkes med citronolie, hvorefter der rives frisk parmessan over pastaen, som slutteligt anrettes med et par ovnvarme kyllingelår
fiskefrikadeller med remoulade og stegte rodfrugter, kyllingelårmed appelsin. husholdningsøkonomi har decembers overforbrug med efterfølgende overflod, i den
Steg i mens pølserne i grove skiver, og smid dem derefter ned til risene sammen med ærter og tomat. Smag lige til med salt og peber, inden du smider låget på
Så skal kyllingelårene i, der skrues lidt op for varmen og de brunes. Servér kyllingen og saucen med vilde ris og de to typer frisk koriander samt et drys af de ristede løg
BBQ kyllingelår m. Mandag kommer jeg tidligt hjem og har teenageren med. Onsdag er der Generalforsamling på friskolen, jeg skal lave mad til fællesspisning, der er kl