Barbecuemarinerede kyllingespyd. By Madfidusen. October 31, 2015. No Comments. Kød på pind. Det ka vi li’…. Jeg nægter simpelthen at betale dyre domme for færdiglavede grillspyd
Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
En af mine absolutte yndlingsretter er denne ret, som er bundsolid, og aldrig fejler. Honning- og sojamarineret barbecuekylling kan serveres som en appetitvækker eller som en del af et helt måltid - eller blot som en omgang hyggemad
Sød bagt kartoffel med krydret kylling og avocadocreme. 5. maj 2016. Tags. grøntsagerinspirationsund mad. Bagt kartoffel med fyld smager skønt og er let at lave
Steg baconen til den stadig er blød. Sæt risene over. Skær brystfileterne i små små stykker. Fyld en pose med de krydderier du ønsker at bruge (jeg brugte salt, chili, oregano, all-round) og ryst posen godt indtil alle stykker har krydderier på sig
Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikke siges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthen fantastiske til at bruge krydderier i deres mad dog uden det nødvendigvis bliver så stærkt at man ikke kan spise det
Jeg kan godt lide kylling. Men kylling kan jo laves på en million forskellige måder. En af mine foretrukne, lidt fancy’er måder at få kylling på er fyldte kyllingebryster i baconsvøb
Blomkåls-ristaffel m. kylling i karry. By Madfidusen. February 12, 2016. No Comments. Ristaffel er en sydøstasisk, traditionel risret, hvor man koger en portion ris hvortil der serveres en række kolde og varme retter