I en wok eller pande steges kyllingestrimlerne i lidt ekstra olie, hvorefter de tages af panden. Det som er vigtigst ved stir-fry er, at grøntsager og kyllingen skæres i tynde strimler, da det ellers ikke er muligt at tilberede maden ved høj varme i kort tid
Kyllingewok med Mango og Nudler. Bland marmelade og sennep og vend kyllingen i det. Dagens ret er virkelig let og hurtig at lave, og den smager lækkert af sødlig marinade, sennep og mango
WOK … når man er træt. Som lovet er her opskriften på den meget specielle men helt fantastiske kyllingeburger, som min gruppe og jeg opfandt og lavede til Danpo “Kyllinge-Burger-Battle”
Marinade til kyllingen. God idé at lave marinere kyllingen aftenen før. (MARINADEN MÅ IKKE SMIDES UD). Steg den marineret kylling på en stor pande eller wok
Varm wokken med lidt olie, svits kyllingen med eventuel overskydende marinade, salt en smule, herefter tilsættes grøntsagerne, vent til sidst med sukkerærterne
Tag kyllingen op af marinaden, men gem den. Opskriften var i bund og grund en nudelsalat bestående af nudler, grønsager og krydderurter - intet andet, og nogle marinerede kyllingespyd
4 kyllingebrystSmagsneutral olie3-4 fed hvidløg i tynde skiver2-3 spsk hakket ingefær1 lille hvidkålshoved4-5 gulerødder i skiver1-2 dl østerssauce1 tsk sukker1 dl vand1 bundt friske koriander150 g ristede cashewnødderPerlerug til 4 personer1) Kyllingebrysterne skæres i strimler og brunes i olie i en varm wok2) Tilsæt hvidløg, ingefær og fintsnittet hvidkål i wokken, når kyllingebrysterne har fået lidt farve3) Lad kålen varme let igennem og tilsæt herefter gulerødder og lad det stege lidt4) Tilsæt herefter østerssauce, sukker og vand og lad det hele koge op5) Anret retten med friske grofthakkede koriander og cashewnødder serveret sammen med kogt perlerug (følg anvisningerne på pakken. -)2 modne papayafrugter2 røde chilier3 lifefrugter2 spsk ahornsirup2 spsk fiskesauce4 gode bøffer1 stor plukket romainesalat1 bundt friske koriander2 rødløg i både2 avokado i skiver2 spsk ingefær i tynde strimler1) Mos kødet af 1 papaya og blandt det med 1 hakket chili, saften af 2 limefrugter, sirup og fiskesauce2) Kom marinaden i en frysepose sammen med bøfferne, og lad dem marinere i køleskabet i 1-2 timer (gerne mere)3) Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande og krydr med salt4) Lad dem trække i 5-10 minutter, inden du skærer dem i skiver5) Anret salaten, koriander, løg i både, avodado i skiver og 1 papyafrugt i tern på tallerkerner og top med ingefærd, 1 chili i skiver, lifmesaft og strimler af bøf. 4 kyllingebryst