Kyllinge marinade wok opskrifter

Marineret kylling med bok choy

Marineret kylling med bok choy

Dagen efter fiskes kyllingen op og tørres af, inden de steger ved jævn varme på en pande i lidt sesamolie
Ingefærs kylling

Ingefærs kylling

Hæld marinaden over kyllingen. Jeg brugte resten af sojaen til at marinere kyllingen så jeg stod med et problem da jeg skulle stege grønsagerne
Kokoskylling fra Caribien

Kokoskylling fra Caribien

kyllingebryst, strimler. Tag kødet op af marinaden og stegt det i olie. En nem wok-ret med kylling og en lækker smag af kokos og frisk mango
Sur/sød-kylling

Sur/sød-kylling

Hiv kyllingen op af marinaden (men gem marinaden). Opvarm olien i en wok ved høj varme og svits kyllingen til den er ensartet brunet over det hele
Stir-fry med ingefær, chili, hvidløg og soya

Stir-fry med ingefær, chili, hvidløg og soya

I en wok eller pande steges kyllingestrimlerne i lidt ekstra olie, hvorefter de tages af panden. Det som er vigtigst ved stir-fry er, at grøntsager og kyllingen skæres i tynde strimler, da det ellers ikke er muligt at tilberede maden ved høj varme i kort tid
Fancy Kyllingeburger (lavet på grøntsager)

Fancy Kyllingeburger (lavet på grøntsager)

WOK … når man er træt. Som lovet er her opskriften på den meget specielle men helt fantastiske kyllingeburger, som min gruppe og jeg opfandt og lavede til Danpo “Kyllinge-Burger-Battle
STIR FRY ER SÅ NEMT...LOVER DET!

STIR FRY ER SÅ NEMT...LOVER DET!

Marinade til kyllingen. God idé at lave marinere kyllingen aftenen før. (MARINADEN MÅ IKKE SMIDES UD). Steg den marineret kylling på en stor pande eller wok
Wok: kylling, nudler og masser af smag..

Wok: kylling, nudler og masser af smag..

Brun kyllingen i wok. Marinade. har du ingen wok, kan en sauterpande benyttes. Rør marinaden sammen i en skål, hvorefter kyllingfileterne vendes deri
Lækker wok med kylling

Lækker wok med kylling

Varm wokken med lidt olie, svits kyllingen med eventuel overskydende marinade, salt en smule, herefter tilsættes grøntsagerne, vent til sidst med sukkerærterne
Kylling i Sursød Sauce

Kylling i Sursød Sauce

Varm olien i wokken og steg kyllingen med marinade til den er netop færdigstegt. Skær kyllingen i strimler og rør marinaden sammen
Vietnamesisk Inspireret Wok

Vietnamesisk Inspireret Wok

Tag kyllingen op af marinaden, men gem den. Opskriften var i bund og grund en nudelsalat bestående af nudler, grønsager og krydderurter - intet andet, og nogle marinerede kyllingespyd
Sur sød chili kylling

Sur sød chili kylling

Skær kyllingen i små stykker og mariner det med marinaden lad den gerne stå så længe som muligt. Marinade
Pad Thai

Pad Thai

Si vandet fra nudlerne og kom den ned i den varme wok og hæld marinaden over. Til marinaden. Rist jordnødderne i en varm wok og sæt dem til side
Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

4 kyllingebrystSmagsneutral olie3-4 fed hvidløg i tynde skiver2-3 spsk hakket ingefær1 lille hvidkålshoved4-5 gulerødder i skiver1-2 dl østerssauce1 tsk sukker1 dl vand1 bundt friske koriander150 g ristede cashewnødderPerlerug til 4 personer1) Kyllingebrysterne skæres i strimler og brunes i olie i en varm wok2) Tilsæt hvidløg, ingefær og fintsnittet hvidkål i wokken, når kyllingebrysterne har fået lidt farve3) Lad kålen varme let igennem og tilsæt herefter gulerødder og lad det stege lidt4) Tilsæt herefter østerssauce, sukker og vand og lad det hele koge op5) Anret retten med friske grofthakkede koriander og cashewnødder serveret sammen med kogt perlerug (følg anvisningerne på pakken. -)2 modne papayafrugter2 røde chilier3 lifefrugter2 spsk ahornsirup2 spsk fiskesauce4 gode bøffer1 stor plukket romainesalat1 bundt friske koriander2 rødløg i både2 avokado i skiver2 spsk ingefær i tynde strimler1) Mos kødet af 1 papaya og blandt det med 1 hakket chili, saften af 2 limefrugter, sirup og fiskesauce2) Kom marinaden i en frysepose sammen med bøfferne, og lad dem marinere i køleskabet i 1-2 timer (gerne mere)3) Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande og krydr med salt4) Lad dem trække i 5-10 minutter, inden du skærer dem i skiver5) Anret salaten, koriander, løg i både, avodado i skiver og 1 papyafrugt i tern på tallerkerner og top med ingefærd, 1 chili i skiver, lifmesaft og strimler af bøf. 4 kyllingebryst