Hæld mornaysaucen over, og læg kyllingefileterne ovenpå. Vikl to skiver bacon om hver kyllingefilet. Bag i ovnen ved 220 graders varmluft i 30-35 minutter (afhængig af kyllingefileternes størrelse og ovn). Madopskrifter › Ingredienser › Fjerkræ › Kylling 8 skiver bacon. 4 kyllingefileter. 5 dl mornaysauce
Jeg har før lavet cannelloni med oksekød og blev positivt overrasket, så da min veninde og jeg stod i Brugsen den anden dag og skulle finde på noget aftensmad faldt valget på cannelloni, men oksekød og tomatsauce blev skiftet ud med kylling og mornaysauce
Bland pastaen med sovsen (istedet for mornaysauce kan man bruge bechamelsauce) og osten. Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet pasta med kylling & broccoli
Kom pasta, porre og kylling i et fad, krydr med salt og peber og hæld mornaysauce over. Skær kyllingefileten i tern eller strimler og brun det hurtigt på en pande
I stedet for tiggerrejer kan du også lave pasta med flødesovs og kylling. Skær tomaterne i store tern og tilsæt dem – straks herefter tilsættes mornaysaucen
Min aftensmad har været super lækker - jeg fik kyllingelasagne med kidney bønner og karry. Steg kylling i lidt fedtstof og kom resten af ingredienserne i