Egentlig havde jeg tænkt mig at lave den ret med spidskål, men det kunne jeg ikke få i supermarkedet, så istedet lavede jeg den på hvidkål, hvilket også blev rigtig godt
Jeg har et anstrengt forhold til det meste kål, og særligt hvidkål – samtidig har jeg altid betragtet mig selv som “altspisende” og at jeg kan feje så stor en gruppe grøntsager væk irriterer mig
Kyllinge delle. Varm en pande op med lsmør eller margarine. Kålsalat med græsk yougurt og æble. 400 g kyllingefars hakket 2 hele øg 1 hakket løg 1 lille reven gulerod 1/2 hakket peberfrugt 2 spsk rugmel 1 tak Salt Peber Rør kødet sejt med salt. 1 lille reven gulerod 100 g fint skåret hvidkål 1 æble i både 100 g græsk yougurt 10%1 spsk grøn curry paste 1/2 tsk gurkemeje 1 spsk honning 1 spsk sennep Salt og peber
Man skal bruge de yderste blade fra hvidkålshovedet, så det er man desværre nødt til at investere i et nyt af, selvom man har en rest hvidkål liggende i køleskabet
Snit ingefær, chili, rød peber og hvidkål fint og vend det i olien og karryen i en varm gryde. Opskriften bliver til en stor grydefuld der kan sagtens kan række til 4-6 personer eller som kan spises dagen efter, så mængden af grøntsager med begrænsninger på, kommer ikke til at overstige det anbefalede. Kylling/tomat suppe (4-6 pers). 1/4 hvidkål (max 100g pr portion, pr person). 1 liter hønsekødsuppe eller kyllingeboullion. Efter de 20 minutter brug da enten en stavblender eller en foodprocesser til at blende hvidkålen og resten til en ens masse. 1/3 broccoli med stilk, skåret i små stykker (max 50g. 1 kyllingebryst skåret i små stykker. 1/4 hvidkål (max 100g pr portion, pr person). 1 liter hønsekødsuppe eller kyllingeboullion. 1/3 broccoli med stilk, skåret i små stykker (max 50g. 1 kyllingebryst skåret i små stykker