Hvis du bruger friskspinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalatfyldtmed køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dipmedfarverige krydderurter
Fyldrillernemed flødeost. Filetterne lægges i et ildfastfad, smurt medolie. I hvert stykke kyllingebyst skæres dybe riller på tværs – det er vigtigt at man ikke skærer helt igennem
Tag kyllingen ud af ovnen, grovparter den og server rygende varm sammen medfyldet. Rens kyllingen, gnid den indi salt og peber, fyld den med æblerne og luk den med kødnåle
Prop fyldet godt indikyllingen og læg den i et ildfast fad. Det krydrede fyld er medtil at holde fuglen saftig under stegningen, og fyldet smager forrygende godt på trods af – eller måske snarere på grund af – dets enkelthed
Fyld lommen op medpikantost således at pikantostengiver smag til selve kødet. Krydr kyllingenmed en lille smule paprika, salt og peber på både over og underside
Det meste af tiden er brugt på at have kartoflerne iovn. Fyldet består, ud over kartoffel, af kylling, smør, cremefraiche, karry, salt, peber og ost på toppen
En lækker sund hverdagsret med masser af smag, fyldtmedprotein og glutenfri. skær kyllingekødeti små stykker, snit løg, hvidløg, ingefærfint og svits kort på panden medrapsolie
Lækker, saftigkyllingmedfyld af krydret pikantost. Gør grøntsagerne i stand, læg dem i et ovnfast fad, hæld vin, vand og fløde over og drys med salt og peber
Fyld. Bund af kyllingefars. Smør en tærteform medolie. Kom de revne gulerødder og æg i. hakket kylling. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Normalt laver jeg minyndlingsmedkylling og spinat men idag skulle vi prøve lidt nyt. Det endte ud i en lækker tærte, som er fyldtmed lækre smagsindtryk, og som ligger godt i mavsen
Kylling og spinat. – Jeg har lavet en listemedidéeri bunden af indslaget, men skriv gerne en kommentar i bunden meddityndlingsfyld, så vi kan inspirerehinanden