Skær kyllingen i mundrette stykker, og brun det hurtigt af i baconfedtet og lidt smør. Hvis du gerne vil bevare sprødheden i baconen, kan du tage det op og lægge til side
Tag så kyllingen og bacon og grøntsager og bland det godt. Steg bacon til crispy, set til side. Fløde,vand,buljong og hakket tomater + resten af krydderier, bland godt
Svits kylling og bacon godt i lidt olie, tilsæt derefter karry, løg og hvidløg. bacon. Til sidst samles retten ved at komme pastaen over i gryden med kyllinge blandingen sammen med fint hakket forårsløg, smages til med en god portion revet parmesan, salt og peber
Hvis du ønsker lidt kød i retten kan du svitse noget bacon og bland i eller kylling i små tern. Jeg elsker svampe eller champignonsauce, da der er så meget smag i og passer rigtig godt til alle former for pasta samt til kylling passer det også rigtig godt sammen med
Samtidig blev der mulighed for, at få brugt lidt af de mest trængende grøntsager og en slat fløde. Pastaen koges, så det passer i forhold til tilberedningen af kyllingebrysterne