En lækker dessert hører sig også til nytårsaften, så det får I opskrifter på i dag. ) Vores egen dessert kommer til at bestå af en kombination af flere af de nedenstående lækkerier, da Christian havde meget svært ved at beslutte sig for, hvad han godt kunne tænke sig (det er mest ham, der gør i desserter, da jeg ikke tåler det så godt)
Hæld piskefløden og den kondenseretmælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Bland kokosmel med kondenseretmælk og form små chokoladebarer i passende størrelser. Jeg holder både af mælkechokolade og den mere kraftfulde intense kakaosmag i mørk chokolade
Hvis du vil have den kondenserede mælk fra dåse tykkere, varmes den i en gryde. Ingredienser 250 g mørk chokolade 1,5 dl fløde & 1,5 dl sukker (eller 1ds kondenseretmælk). Kog fløde og sukker sammen i 20-30 minutter indtil det er kondenseretmælk. 1ds kondenseretmælk
1 dåse sødet kondenseretmælk (jeg bruger den fra Nestle). Dåsen med den kondenseretmælk kommes uåbnet ned og småkoge i en gryde med låg i 3 timer. Det er vigtigt, at dåsen hele tiden er helt dækket med småkogende vand i de 3 timer – både for at alt mælken bliver til karamel men også for at undgå dåsen eksploderer. 1 dåse sødet kondenseretmælk (jeg bruger den fra Nestle)
sødet, kondenseretmælk. Hak chokoladen og kom det op i to skåle sammen med halvdelen af den kondenserede mælk i hver (eller bare det hele i én, hvis du laver med én slags chokolade)
Bland den kondenserede mælk, salt, smør og ahornsirup. 1 dåse kondenseretmælk (sødet). Bund. Start med at smelte smørret, bland det med brun farin, kokos og mel, og rør det godt sammen