Denne udgave er endnu en nem en af slagsen, som kan bikses sammen på få minutter – smager både sød og cremet, og er helt perfekt at servere på de varme sommerdage på terrassen
Med en dejskraber vendes vaniljekorn i. Hæld den kolde kondenseretmælk over i flødeskummet og pisk igen indtil massen bliver tykkere og danner lidt stive toppe
Plantefløde bruges præcis som du ville anvende fløde af komælk – i saucer, supper, flødekartofler, gryderetter, i cremede stuvninger, som basis i dressinger mm
Hæld piskefløden og den kondenseretmælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Cremen er fortryllende og en af mine store laster er virkelig Toms skildpadder. Hvis du vil have den kondenserede mælk fra dåse tykkere, varmes den i en gryde
Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Den er let, luftig og cremet i konsistensen og orangesmagen fra appelsinskallen gør, at moussen føles knap så tung at spise, da den bringer en friskhed ind i moussen, som klæder den
Til malt knækbrødene fik vi serveret en form for creme fraiche. René Redzepi har udviklet denne søde udgave af Gammel Dansk i en isversion med skovsyre samt mælkechips lavet på kondenseretmælk
Det er en fuldfed vanilleis og den smager bare så dejlig blød og cremet. Jeg har kørt isen på min mors gamle ismaskine med fryselegeme, og det fungerede ganske fint