Koldhævet brød italiensk opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Server med pasta, ris, godt brød og eller en grøn salat. Cacciatore betyder "jæger" på italiensk og dette er en god, rustik og mættende ret (som måske blev serveret for jægeren når han kom hjem
Italiensk inspireret sandwich brød

Italiensk inspireret sandwich brød

Disse har jeg kaldt italiensk inspireret sandwich brød, da der er en god del durummel i dejen. Til madpakken, eller skovturen, kan hjemmebagte sandwich brød være et alternativ
Mørkt italiensk brød

Mørkt italiensk brød

Mørkt italienskbrød er let og luftigt, skal helst spises inden for et par dage og har en let sødme pga maltmel, men ikke mindst en super god smag pga koldhævning, der udvikler smagen
Italiensk inspireret boller

Italiensk inspireret boller

De har været koldhævet i køleskabet natten over. Italienske boller og brød. Ren durum mel giver et lidt bastant brød, så jeg har tilsat manitoba mel for bedre hæve evne og et lidt mere luftigt brød

Boller af koldhævet dej

steder i NYC) laver rigtig godt brød og en god yogurt med frugt og musli. god italiensk mad og vin. Jeg faldt for NYC

Bruschette med zucchini og ricotta

et par skiver daggammelt koldhævetbrød – ristet. Gnid brødet med det friske hvidløg og læg herefter en skive zucchini på