Lav imens karamellen ved at koge kondenseret mælk, smør, sirup og et nip salt op. En sprød kokosbund. Start med at smelte smør og derefter røre det sammen hvedemel, kokosmel og brun farin
Start med at blande afkølet æblemos med kokossirup og eventuelt kokosolie i en skål. Derefter er æblegranolaen rørt med ristede kokosflager og små stykker af tørrede figner, der giver et sødt modspil – det er helt sikkert blevet en konkurrent til den sædvanlige banan granola
Den er god til friskfrugt, kokospiske”fløde” eller skyr hvis du kan spise det. Fordel dejen i en springform, og strøg kokosflager og de hakkede mandler over
sirup (jeg brugte kokossirup). Lav swirl af sirup – altså fordel siruppen i overfladen og rør derefter lidt rundt i overfladen med en gaffel eller kniv
Pynt flødebollerne med krymmel, kokos eller andet drys. Hæld siruppen i en tynd stråle ned i skålen med æggehvider mens der piskes (det er en fordel at have en hjælper til at holde elpisker eller en røremaskine)
kokos. sirup. kokos. Jeg er en sucker for konfekt der skal laves i ét stort stykke og så bare skæres ud. At de her så smager så ustyrligt godt, at de smagsmæssigt også er mine yndlings gør det bare bedre
Jeg lavede en helt simpel flødebolle med kransekagebund, vaniljeskum og pyntede dem med kokos. komme frysetørrede hindær eller lakridspulver eller sirup i skummet
Lækre konfektstykker med chokolade, kokos og karamel. Og da det er årets første, er det uden marcipan, appelsin, nougat og lignende, men til gengæld dyb karamelsmag, kokos og mørk chokolade som smager igennem her
Nu tilsættes kokos, mandler, hasselnødder og havregryn og massen omrøres godt. I en lille stegepande smeltes smørret og siruppen ved middelhøj varme indtil konsistensen bliver som en tynd karamel
Kagen kan sagtens spises alene, fx skåret ud i små barer eller bidder til en sund snack, men jeg vil nu alligevel foreslå dig at toppe med den raw chokoladeganache lavet på peanutbutter, kokosolie, kokossirup og kakao