Det er en rigtig fed chokoladekagemed et kokosglasur ovenpå. Jeg har lavet to versioner på topping, da jeg egentlig ikke troede at jeg ville kunne lide den medkokosmel - jeg bryder mig ikke om kokos - men må indrømme den blev også spist herfra
Efter jeg lige har lavet opskriften på mine sukkerfri flødeboller , tænkte jeg at denne opskrift burde være forholdsvis nem at lave i en sukkerfri og ernæringsforbedret udgave, da en af de letteste kager at gøre sundere, er netop chokoladekager
En god chokoladekagemed topping og chokoladeglasur blandet medkokos. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og mas dem sammen med en del af sukkeret
Han er vild med vores familieopskrift på "Den Du Ved Nok", der er en chokoladekagemed en tyk, kokos/chokoladeglasur i et generøst lag, men vi synes næsten, at den skulle gøres lidt mere festlig, nu hvor det var fødselsdag
I weekenden havde jeg sådan en ubeskrivelig lyst til chokoladekage. Små chokolademuffins med en topping af chokolade og et drys friskrevet kokos, uhmmmm, det var lækkert til kaffen
Resten af chokoladekagen kan sagtens fryses ned, så der er til romkugler en anden gang, eller bare til at spise, som den er - dog gerne med lidt glasur på
For omkring en uge siden havde jeg en flok skønne veninder på besøg, hvor jeg lavede den helt traditionelle chokoladekagemed hvid glasur og små lys på toppen
Jeg serverede den med citron glasur. Pisk æggene med en gaffel og tilsæt dem i gryden. kokos. Smør en springform med margerine eller smør (25 cm i diameter) og hæd kokos rundt i formen så det sætter sig fast i smøret. Bages i 25-35 minutter eller indtil den er lidt mørk og krakkeleret i toppen med stadig lidt klistret indeni. 1 spsk kokos
Hjemmelavede sandkager, chokoladekager og drømmekager har deres egen charme, men når vi begynder med de lidt mere avancerede lagkager, små festkager og desserter, er pynt et most
Chokoladekagemed grøn glasur og og kokosmel, Rise Krispies Treat og blåt sødt gele. Chokoladekagen. Rør glasuren sammen (flormelis og grøn frugtfarve), og giv de øverste chokoladefirkanter grøn glasur, som straks drysses med grønt kokos (hvis du venter for længe, så stivner glasuren og kokosmelet kan ikke sidde fast)
Fx blender jeg mine mandler i stedet for at bruge mel, bruger vanillepulver, og ikke vanillesukker, kokosolie i stedet for smør og søder kagen med dadler og kokosmel