Lad det koge i ca. Indisk mad smager meget karakteristisk, sensorisk og stærkt. Har du smagt Masala. Her er opskriften på indisk karrygryde med kikærter og brune ris, der er lavet på kokosmælk og Graham Masala-krydderi
Lad mørbradgryden koge op, og rør fløden i. mørbradgryde med kartoffelmos, ris og/eller brød. Klik her og få vores gratis e-kogebog med de lækreste opskrifter
Skru ned og lad grøden små koge i ca. Nogle af retterne er blevet ganske ok og velsmagende, de har bare ikke kunne erstatte ris a la manden juleaften og jeg har savnet den dessert, som jeg ellers kun spiser den ene gang om året
Derefter skal vilde riskoge med i suppen og optage en masse smag, inden svampesuppen til sidst afrundes med en sjat fløde, en skvis citronsaft og trevlet kylling
Sorte ris er lidt dyre, men de smager fantastisk og er samtidig supersunde. Jeg elsker at kigge i opskriftbøger, lave den samme ret lige efter opskriften, og så lege lidt med den i forhold til min egen smag
Når sovsen koger, er den klar til at blive jævnet med Maizena majsstivelse. I går smagte jeg for første gang i mit liv butternut squash, og jeg blev meget overrasket
Sæt låg på og lad det koge op. Vi er derfor helt vilde med at lave vores egne indiske retter, som smager af så ufattelig meget og tilfredsstiller alle vores indiske cravings Disse to er nogle af vores absolute ynglings
Jeg bruger den samme gryde som jeg vil kogerisene i, til at udbløde dem i. Jeg synes at risenesmager af mere end når jeg ikke får dem udblødt, de er sødere og mere aromatiske, og på samme tid nyder jeg dem også mere, når jeg ved at jeg har gjort en hel masse for at gøre de sunde stoffer som risene indeholder lettere optagelige for mig
Start med at kogerisene efter. Mens de koger, gøres de øvrige ingredienser klar. Broccoli og ost er i øvrigt en rigtig god kombination efter min smag - hele året