Jeg elsker pizza. God italiensk pizza er der næsten ingenting der stikker. Vi laver ofte pizza selv herhjemme, og ungerne synes dem vi laver er de bedste pizza'er i verden
I dag fik vi så rødebedesuppe. Det er ikke den kendte Borstj men en pureret en af slagsen. Borstj skal jeg også snart have lavet, men hvis man skal lave den helt fra bunden, tager det lang tid, så det må være en weekendret
Jeg fandt denne opskrift i en af mine Netto-kogebøger, og det så vildt lækkert ud. Retten er velkrydret uden at være stærk, og uanset hvor en oksesteak tilberedes, så føler jeg mig altså lidt forkælet, når jeg spiser den til aftensmad
Der er 1000 forskellige holdninger til, hvordan en hakkebøf skal laves og steget. Jeg er stor fan af Heston Blumenthal, og han kommer med et godt bud på en perfekt tilberedt hakkebøf fra start til slut
Den her opskrift faldt jeg over på et eller andet tidspunkt og nu skulle den prøves - man skal kunne lide salvie, for det er et stærkt krydderi, som har en meget gennemtrængende smag
Med en Dehydrator kan du tørre frugt og grøntsager. En Dehydrator trækker fugten ud af frugt og grønt ved skånsomt at varme dem ved lav temperatur, samtidig med at de ventileres, se illustrationen nedenfor
1. Skær svinefileten i tykke strimler og læg dem i en skål. 2. Hæld sojaen over sammen med reven skal og saft af citronen og lad dem marinere et kvarter
Med en Dehydrator kan du tørre frugt og grøntsager. Dehydratoren trækker fugten ud af frugt og grønt ved at varme dem ved lav temperatur, samtidig med at de ventileres