Verdens nemmeste rødbedesuppe, Thise cremefraishe (Som er let flydende) og så revet perrod. Hver gang jeg laver nogetmed rødbede undres og forundres jeg, over hvor dejlig en farve mad kan have
Til sidst afrundes suppen med en god sjat piskefløde, som gør den afbalanceret og fuldendt. rødbederne med handsker på, så farven ikke sætter sig fast i hænderne
Rør bouillonen med mælkeproduktet og smag godt til med salt, peber og klippet dild. Der findes mange slags rødbedesuppermed den russiske borsch som den mest kendte
Den oroginale opskrift finder du på mad. Hæld soja over, og ryst panden, så soyaen tørrer helt ind. Sluk for varmen, og lad nødderne køle af på panden i 2-3 minutter
Jeg vidste ikke lige hvad jeg skulle stille op med dem, men så fandt jeg en rødbedesuppe opskrift i min yndlings kogebog Grundkøkken af Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg
Blend til en jævn suppe, der smages til med salt, peber og eddike. -) Jeg havde det ret dårligt lørdag, og har stadig været lidt flad i dag, selvom at det egentlig ikke blev forfærdelig sent fredag
Start med at lave buljongen af osso bucoen og kraftbenet. med top. Hvad er bedre end en skål varm, stærk og velsmagende russisk Borsh suppe i disse kolde vintertider
Jeg har en rigtig stor svaghed for wasabi, og jeg kan derfor godt lide at få det ind i hverdagsmaden, så jeg ikke skal "nøjes" med at spise det, når jeg spiser sushi
Server til slut suppen med fx en klat hytteost og hakkede soyamandler på toppen. Har sovet det meste af dagen væk og da jeg vågnede blev jeg enig med mig selv om, at det måtte være suppedag i dag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.