Knækbrød af mandelmel opskrifter

Hjemmebagt knækbrød

Hjemmebagt knækbrød

Knækbrød med masser af kerner. Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå
Sprøde knækbrød

Sprøde knækbrød

Køler af på bagepapir og en rist. Disse knækbrød burde vi altid have i huset. Knækbrødet smager skønt med fx
Sprøde knækbrød

Sprøde knækbrød

Køler af på bagepapir og en rist. Disse knækbrød burde vi altid have i huset. Knækbrødet smager skønt med fx
Knækbrød for stenalderfolk

Knækbrød for stenalderfolk

Det var stadigvæk ikke optimalt og det var nok kun en brøkdel af hørfrøene der reelt blev til mel. I dag besluttede jeg at bruge mandelmel i stedet for malede hørfrø og opskriften ser nu ud som følger
Protein chokoladeboller med chia og hytteost

Protein chokoladeboller med chia og hytteost

Jeg har ofte før i tiden enten nydt en frugtstang fra Castus, et æble, gulerodssnacks eller nogle hjemmelavet knækbrød, men synes stadig der manglede noget som også var lækkert og gav en god mæthedsfornemmelse
Pandebrød med gulerod

Pandebrød med gulerod

Kerneknækbrød. Mandelmel- har du kun affedtet, så brug blot det. Det kom der dette skønne pandebrød ud af
Et liv uden gluten?

Et liv uden gluten?

Bag en masse kerneknækbrød, æggemuffins, dadelkugler og lignende til din fryser. Det er faktisk helt utroligt hvor meget overskud og energi jeg har fået, efter jeg har taget sukker og cola ud af min kost
DAGEN I MADBILLEDER #1

DAGEN I MADBILLEDER #1

I dag fik jeg bagt endnu flere knækbrød. Jeg har egentlig alverdens tid når jeg har ferie, så gør da lidt ud af det
Det finder du altid i min bageskuffe

Det finder du altid i min bageskuffe

Jeg bruger det ofte til at putte på et knækbrød med banan og jeg bruger især peanutbutter på grød eller bananpandekager - dét er fuldstændig uundværligt for mig
Jeg har ikke sukker i min bageskuffe

Jeg har ikke sukker i min bageskuffe

Jeg bruger det ofte til at putte på et knækbrød med banan og jeg bruger især peanutbutter på grød eller bananpandekager - dét er fuldstændig uundværligt for mig
Paleo knækbrød

Paleo knækbrød

man kan med fordel slice brødet inden det bliver bagt, det gør det nemmere at skille af. ½ dl Græskarkerner½ dl Sesamfrø½ dl Solsikkekerner½ dl Hørfrø1½ dl kastanjemel½ dl Mandelmel½ dl olivenolie1 dl vand1 tsk Himalaya saltTænd ovnen på 160 graderRør alle ingredienserne godt sammen
Paleo knækbrød.....

Paleo knækbrød.....

Denne gang som overskriften nok afslører er det knækbrød jeg er ved at afprøve. Der smagte jeg nemlig noget af deres dehydrerede brød, og det smagte ligesom pizza, det er vist sådan jeg bedst kan forklare smagen
Knækbrød

Knækbrød

Palæoknækbrødaf frø og kerner. Når de er kølet af, kan de skæres i firkanter. 1 dl mandelmel. 1 dl mandelmel
Hjemmelavede digestive kiks

Hjemmelavede digestive kiks

Rul herefter dejen ud enten som med småkager på et meldrysset bord eller som ved knækbrød, mellem to stykker bagepapir (jeg anbefaler det sidste, hvis dejen er lidt tør)

Knækbrød

mandelmel eller finthakkede mandler. 30 knækbrød. x. Forberedelsestid. 30 minutter. Samlet tid. 1 time. Print opskrift