Det var stadigvæk ikke optimalt og det var nok kun en brøkdel af hørfrøene der reelt blev til mel. I dag besluttede jeg at bruge mandelmel i stedet for malede hørfrø og opskriften ser nu ud som følger
Jeg har ofte før i tiden enten nydt en frugtstang fra Castus, et æble, gulerodssnacks eller nogle hjemmelavet knækbrød, men synes stadig der manglede noget som også var lækkert og gav en god mæthedsfornemmelse
Bag en masse kerneknækbrød, æggemuffins, dadelkugler og lignende til din fryser. Det er faktisk helt utroligt hvor meget overskud og energi jeg har fået, efter jeg har taget sukker og cola ud af min kost
Jeg bruger det ofte til at putte på et knækbrød med banan og jeg bruger især peanutbutter på grød eller bananpandekager - dét er fuldstændig uundværligt for mig
Jeg bruger det ofte til at putte på et knækbrød med banan og jeg bruger især peanutbutter på grød eller bananpandekager - dét er fuldstændig uundværligt for mig
man kan med fordel slice brødet inden det bliver bagt, det gør det nemmere at skille af. ½ dl Græskarkerner½ dl Sesamfrø½ dl Solsikkekerner½ dl Hørfrø1½ dl kastanjemel½ dl Mandelmel½ dl olivenolie1 dl vand1 tsk Himalaya saltTænd ovnen på 160 graderRør alle ingredienserne godt sammen
Denne gang som overskriften nok afslører er det knækbrød jeg er ved at afprøve. Der smagte jeg nemlig noget af deres dehydrerede brød, og det smagte ligesom pizza, det er vist sådan jeg bedst kan forklare smagen
Rul herefter dejen ud enten som med småkager på et meldrysset bord eller som ved knækbrød, mellem to stykker bagepapir (jeg anbefaler det sidste, hvis dejen er lidt tør)