Kartofler med citron opskrifter

Nye Kartofler med Olivenolie, Citron og Dild

Nye Kartofler med Olivenolie, Citron og Dild

Kom kartoflerne op i en skål og vend med olivenolie, citronsaft, salt, peber og halvdelen dilden. Start med at skrubbe kartoflerne i vand, så overskydende jord falder af
Lammekoteletter med citron og kartofler

Lammekoteletter med citron og kartofler

Fordel hvidløgsolien ud over lam og kartofler og drys med tørret rosmarin, chiliflager samt salt. Pres herefter saften af begge citroner og hæld saften over lam og kartofler
Kartofler i creme

Kartofler i creme

Hvis du har en lille rest af nogle urter, radiser eller andet grønt kan du med fordel tilsætte det til din creme Vi har ofte kartofler i overskud efter middagen, især i grillsæsonen
Helstegt Kylling med Kartofler og Gulerødder

Helstegt Kylling med Kartofler og Gulerødder

Tag citronerne ud af kyllingen og pres saften ned i fadet. Og når sådan en kylling tilberedes i et fad medkartofler og grøntsager, så alt får smag fra hinanden, bliver det hele bare endnu bedre
Helstegt Kylling med Krydderurter, Citron og Hvidløg

Helstegt Kylling med Krydderurter, Citron og Hvidløg

Del kyllingen i mindre stykker og server medkartofler, gulerødder og bønner. små kartofler, halve. Rør krydderurter, hvidløg, citronsaft og citronskal sammen og krydr med salt og peber
Forårsruller med søde kartofler og linser

Forårsruller med søde kartofler og linser

Blend tahin og citronsaft godt sammen med en stavblender eller i en minihakker. Sprøde forårsruller med et lækkert fyld af søde kartofler og røde linser, serveret med en cremet tahindressing
Efterårsgryde med hokkaido og søde kartofler

Efterårsgryde med hokkaido og søde kartofler

Når grøntsagerne er møre, tilsætter du citronsaft, peber og urtesalt. I denne nemme hverdagsret bruger jeg hokkaido sammen med søde kartofler og svampe i en cremet tomat-/kokossauce, og det bliver ikke mere lækkert og varmende
Nem fransk løgsuppe med kartofler

Nem fransk løgsuppe med kartofler

Dryppe lidt citron i - det giver hurtigt et pift. Denne version laver jeg så let som muligt og medkartofler, jeg mener nemlig at den sagtens kan serveres som en hovedret, men medkartofler, så kan der ikke længere være tvivl