Og det er ikke hasselbagte kartofler eller kartoffelbåde iovn jeg tænker på. Enten kan du servere tilbehøretismåskåle, så man hver især selv kan fylde sinekartofler – så kan man også gå uden om eventuelle ingredienser, man ikke bryder sig om – eller du kan anrette og servere kartoflernelige klar til at spise
små/mellemstørelse. Bagte kartofler. Frikadeller. Bagte kartofler. Men pas på med at trykke for hårdt, eller skære for dybt, så kartoflen falder fra hinanden
Kom det hele på en bageplade med bagepapir og bag det i en forvarmet ovn på varmluft i ca. olivenolieVaskkartoflerne, halver dem og kom dem i en skål med olivenolie, salt, citroner skåret ityndeskiver, løg i kvarte, hvidløg der er let mast, grofthakket timian og rosmarin, halveret tomater og peberfrugter i grove tern
Tapas bestående af dadler med bacon, oksekødsboller i tomatsauce, ovnkartofleripaprika og timian, hjemmerørt chilimayonnaise, hjemmebagt grov & hvedemels brød, parmaskinke, tomatsalat, brie, port salut, grønne oliven, lakseroulade, pate, carpaccio med ost og oksespegepølse