Kartofler gulerødder løg i ovn opskrifter

Kartofler i ovn

Kartofler i ovn

Du kan også blande andre rodfrugter i, hvis du synes – gulerødder, pastinakker, persillerod eller du kan komme løgi eller hele fed hvidløg, der ikke er pillet
Rodfrugter i ovn

Rodfrugter i ovn

Jeg bruger kartofler – selvsagt – gulerødder, jordskokker, pastinakker, persillerødder, rødbeder og søde kartofler, som jeg skærer ud i både, skiver, halve eller større og mindre stænger – ligesom pommes frites
Kylling med avocado-fyld og parmaskinke

Kylling med avocado-fyld og parmaskinke

Skræl de søde kartofler og skær dem ud som "fritter". bruge gulerødderi stedet). Hvidløgsgranulat. Kom i en ildfast fad og sæt dem iovneni ca
ovnbagt rodfrugtmos

ovnbagt rodfrugtmos

kartofler, pastinakker, persillerødder, jordskokker, gulerødder, søde kartofler etc. Hak løgene. Tilsæt de kogte linser og hæld mosen i et ovnfast fad
Bankekød med rodfrugter

Bankekød med rodfrugter

Kartoffelmos, kartoffelsne, bagte kartofler, båndpasta, ris eller bulgur. Skræl pastinakker/persillerødder, gulerødder og kålrabi/knoldselleri

Marrokansk tagine med oksekød

Skræl og skær søde kartofler og gulerødderimindre stykker og skær abrikosernei halve. Desværre uden opskrift – hvorfor denne marrokanske tagine med oksekød blot er inspireret derfra, men endte med at blivevirkeligfantastisk – fyldt med masser af skønne krydderier, det mørreste oksekød og søde kartofler og abrikoser
Stegt flæsk

Stegt flæsk

Vispiser gerne nye, danske kartoflertilhvis det er den årstid. slikærter, bønner, blomkål, broccoli eller – som på billedetgulerødder
Ribeye og Saint-Emilion 2007

Ribeye og Saint-Emilion 2007

Ribeye / Rødvin / kartofler. Kartofler. Gulerødderi klodser, rødløgi både. Gulerødder. Hvidløg. Rødløg. Weekenden står for døren og menuen sigergrilletribeye og en dejlig flaske rødvin
Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf

Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf

Vi plejer at få kartoffelmos til denne ret, men da vistadig har masser af nye kartofleri vores højbede så er det tilbehøretidag sammen med nye danske gulerødder og blomkål
Klassisk andesteg

Klassisk andesteg

Denne andesteg lavede vii weekenden efter Mortens Aften, hvor vi forkælede børnenes oldeforældre med en lækker klassik andesteg, sprød rødkålssalat, kartofler og sovs
Kylling i Rømertopf

Kylling i Rømertopf

som gammeldags kylling med brun sovs, kartofler, solbærsyltetøj og agurkesalat. Sæt låget på Rømertopfen, og sæt den nederst i en kold ovn

Cremet kartoffelmos med rødbede facon!

Skræl kartoflerne, og kom dem op i en stor gryde sammen med linser, løg som er pillet og skåret i kvarte, hvidløgiskiver, og rød peber i små tern